Vårens aktiviteter

Nu är programbladet för vårens aktiviteter här. Kom och hämta på biblioteket. Vi har något för alla: Afternoon tea med författaren LM Schön, AI-föreläsning, demokratipromenader med kommunalrådet, filmklubb, handarbetscafé, språkcafé Framsida på programblad med rulpaner och en bokoch inte minst att bibliotekets makerspace firar hela tio år!

För barn har vi förstås också en massa aktiviteter som makertisdag för barn 9-13 år, remejka konst på sportlovet, sagostund med Drakar och dragqueens, skoj med Gruffalon och avslutningen på våren blir en fantastisk Skogshäxans hemlighet, en promenadteater med Teater Carpa.

Och förstås mycket mer! Läs mer om våra aktiviteter via länken eller hämta vårt programblad på närmsta bibliotek, välkommen!

Aktiviteter våren 2024