Makerspace

logga-vit

Bibliotekets makerspace är en idéverkstad där människor kan mötas, utveckla och skapa tillsammans med andra. Skapandet sker i gränslandet mellan teknik, konst och slöjd. Behöver du en symaskin eller 3D-skrivare? Eller är du grym på att tälja och vill dela den kunskapen med någon annan? Då är Makerspace en utmärkt plats att bege sig till.

Vill du veta mer om Makerspace eller något av det utbud vi har? Boka gärna tid med oss eller lägg en intresseanmälan till kurs. Skriv vad det är du vill veta mer om och gärna om du är nybörjare eller om du redan kan lite. Vi återkommer sedan till dig med förslag på tider. Du kan även få en tagg som gör att du kan använda Makerspace under Meröppettid, det vill säga, alla dagar mellan kl.7-22. Vänd dig till biblioteket om du vill ha en tagg.

Biblioteket arbetar även med ett leaderprojekt tillsammans med kommunens två högstadieskolor.

Läs mer om leaderprojektet här: Makerspace som kompetensforum

 

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Jag är intresserad av:’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Ålder’ type=’checkbox-multiple’ options=’Barn/ungdom,Vuxen’/][/contact-form]