Händer på biblioteket

Det tutar och blinkar med Johan Anderblad

Visar en bild på Johan Anderblad, Bojan och Tussan.
Copyright/fotograf: Caroline Andersson Renaud
Illustration Filippa Widlund

Möt Johan Anderblad i en interaktiv show utifrån hans böcker om Bojan som älskar alla fordon. Passar barn cirka 3-8 år.

Tisdag 12 oktober, kl.10, Skillingaryds bibliotek.

Fri entré. Föranmälan till biblioteket:
Skillingaryds.bibliotek@vaggeryd.se

Var med i vår läsutmaning!
Årets läsutmaning består av tjugofem utmaningar att välja på. Välj en ny utmaning varje månad. Det går lika bra att lyssna på böcker eller läsa e-böcker. Alla kan vara med, barn som vuxna. Du kan vinna en pocketbok som hämtas ut på biblioteket. Är du med i alla (11) utmaningar för året har du möjlighet att vinna ett bokpaket.Ett bibliotek som sträcker sig upp mot molnen med solen som skymtar fram.

Fyll i formuläret via länken nedan, senast den 7:e månaden därpå. Skriv vilken utmaning du har tagit, vilken bok du har läst och din ålder om du är under 18 år. I länken hittar du också lista med alla utmaningarna.

Skicka in din läsutmaning