Höstlov=Läslov!

Läslov, med en pumpa i mittenNu ligger vårt höstlovsprogram ute. Vi har Zombieöverlevnadskurs, reflexpyssel, spelfrossa och makerspace på fritidsgården. OBS! Flera av aktiviteterna har begränsat antal platser, så glöm inte att anmäla! Vi kommer även att ha boktips och tävlingar på biblioteken i Vaggeryd och Skillingaryd under lovet.
Läs mer om våra aktiviteter

Information från Vaggeryds kommun om coronaviruset och covid-19

• Just nu förlänger vi dina lån om du inte kan lämna tillbaka, förutom reserverade böcker. Hör av dig till biblioteket via telefon eller mejl.
  • Du kan lämna tillbaka dina lån i våra återlämningslådor i Vaggeryd eller Skillingaryd.
  • Vi tar inte ut några förseningsavgifter under denna period.
  • Vi rekommenderar meröppet om du inte vill riskera att träffa andra. Då kan du använda biblioteket alla dagar kl.7-22. Kontakta biblioteket för att skaffa meröppettagg.

Tänk på att endast besöka biblioteket om du är frisk!