Ändrade öppettider och information

Måndag 24 augusti är biblioteken i Vaggeryd och Skillingaryd stängda på grund av utbildningsdag för personalen. Meröppet kl 7-22 fungerar som vanligt.
Hoks bibliotek: öppnar igen 17 augusti
Hagshult bibliotek: stängt juli-augusti
Sökes: Timanställd till Hagshults bibliotek
I Hagshult finns Vaggeryds kommuns minsta bibliotek, en omtyckt mötesplats för både stora och små med höga utlåningssiffror. Nu söker vi dig som är intresserad av läsning, litteratur och möten med andra människor och som skulle vilja ha hand om Hagshults bibliotek ett par timmar en eftermiddag/kväll i veckan. Intresserad? Välkommen att höra av dig till bibliotekschef Åsa Storck, asa.storck@vaggeryd.se eller telefon 0393-67 87 96

Information från Vaggeryds kommun om coronaviruset och covid-19

Tips för dig som är hemma i sommar:

Just nu förlänger vi dina lån om du inte kan lämna tillbaka, förutom reserverade böcker. Hör av dig till biblioteket via telefon eller mejl. Du kan lämna tillbaka dina lån i våra återlämningslådor i Vaggeryd eller Skillingaryd. Vi tar heller inte ut några förseningsavgifter under denna period. Vi rekommenderar meröppet om du inte vill riskera att träffa andra. Då kan du använda biblioteket alla dagar kl.7-22. Kontakta biblioteket för att skaffa meröppettagg.
Tänk på att endast besöka biblioteket om du är frisk!