Ändrade öppettider och aktuell information

OBS: Fredag 5, lördag 6 och söndag 7 juni är meröppet avstängt på Skillingaryds bibliotek på grund av golvvård. Från måndag 8 juni kl 9 fungerar meröppet som vanligt igen.

Blommande äppelträd

Tänk på att endast besöka biblioteket om du är frisk! Vi har för tillfället endast digitala aktiviteter, resten är inställt under maj månad.
Information från Vaggeryds kommun om coronaviruset och covid-19

Vi har ökat antalet e-böcker och e-ljudböcker för dig som behöver vara hemma. Ladda hem appen Biblio till din telefon eller surfplatta. Här hittar du våra bästa e-boktips!
Du kan även titta på film via ditt lånekort via tjänsten Cineasterna. Mer om våra digitala tjänster hittar du här

Just nu förlänger vi dina lån om du inte kan lämna tillbaka, förutom reserverade böcker. Hör av dig till biblioteket via telefon eller mejl. Du kan lämna tillbaka dina lån i våra återlämningslådor i Vaggeryd eller Skillingaryd. Vi tar heller inte ut några förseningsavgifter under denna period. Vi rekommenderar meröppet om du inte vill riskera att träffa andra. Då kan du använda biblioteket alla dagar kl.7-22. Kontakta biblioteket för att skaffa meröppettagg.

Kontakta oss gärna:
Vaggeryds bibliotek: telefon: 0393 – 67 87 90, vaggeryds.bibliotek@vaggeryd.se

Skillingaryds bibliotek: Telefon: 0370 – 67 81 01, skillingaryds.bibliotek@vaggeryd.se