Filmtävling!

Bilden beskriver ett urval av filmer från Cineasterna

Cineasterna och biblioteket bjuder in till filmtävlingen: Mina 3 filmpärlor! Två vinnare får en gratisdag på temat Film & Kulturdag i Stockholm under hösten 2017. Tjänsten cineasterna är framtagen av FörlagEtt AB med fokus på svenska bibliotek och deras drygt 2,1 miljoner låntagare.

Cineasterna och Vaggeryds bibliotek välkomnar områdets alla låntagare till Mina filmpärlor – en ”tävling” där två vinnare kommer att lottas fram. Vinnarna får en heldag med övernattning i Stockholm. Upplevelsedagen kommer att ha film och kultur som tema och Cineasterna står med glädje för kostnaderna. ”Filmdagens” aktiviteter och händelser kommer inte att avslöjas i förväg. Först vid ankomst till Stockholm får vinnarna dagens agenda.

Mer information om tävlingen samt tävlingsformulär